Adventsbazaar op 2 december

poster bazar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 Traditiegetrouw zal net vóór de eerste advent de Adventsbazaar van de Broedergemeente plaatsvinden, op zaterdagmiddag 2 december, in de kerkzaal aan het Zusterplein. Een gezellig en intiem evenement en dé plek om bijzondere en veelal handgemaakte producten te kopen, waaronder adventskransen en allerhande kerstversieringen.

Lees meer

VVV Cadeaubon wordt VVV Giftcard

de vvv giftcard
De VVV introduceert de nieuwe VVV-card, waarmee je ook online kunt betalen.

De papieren VVV-bon blijft gewoon geldig. Weet je (toch) niet wat ermee te doen?

Onze suggestie: stuur je VVV-bon als gift aan het ZZg. Stuur 'm naar ZZg, Antwoordnummer 225, 3700 VB Zeist en vermeld je contactgegevens. Wij zijn er blij mee. Bedankt!

Een Lichtje hier voor een Lichtje daar!

Lichtje Hier Lichtje Daar 2017

Ieder jaar brengt het ZZg solarlicht naar mensen die in het donker zitten - letterlijk en figuurlijk. Dit jaar doen we dat voor vroedvrouwen in Congo. Word ook lichtbrenger en doe mee met deze sympathieke actie!

Zendingsconferentie Zuid-Afrika

Moravian Church Logo

ZZg-medewerkers Age Kramer en Daniël Claas zijn in Kaapstad, Zuid-Afrika voor de wereldwijde zendingsconferentie van de Broedergemeente. Deze vindt plaats van woensdag 15 t/m maandag 20 november. Vanuit Nederland nemen ook de gedelegeerden ds. Christine Welschen (voorganger EBG Haaglanden) en zr. Rita Harry (EBG Amsterdam Zuid-Oost) deel. Tijdens de reis blijf je in woord én beeld goed op de hoogte van de conferentie: dagelijks maken Age en Daniël om 07.30 uur (Nederlandse tijd) een live Ontbijtshow op Facebook en publiceren ze in de avond een Dagjournaal.


Lees meer