Het kantoor van het ZZg, aan het Zeisterse Zusterplein, staat in de steigers. Letterlijk, door schilderswerkzaamheden, maar ook figuurlijk. We voelen aan alle kanten dat er dingen aan het veranderen zijn, zowel praktisch als inhoudelijk. Op het bureau van het ZZg wordt nog altijd hard doorgewerkt, maar er zijn veel uitdagingen. Door ziekte en pensioen van collega’s wordt het ZZg team steeds kleiner, de organisatiekosten stijgen en de donateursinkomsten dalen. Het dwingt ons tot nadenken over welke werkzaamheden we wel en niet (meer) kunnen doen. En misschien nog wel belangrijker: wat is onze zendingsmissie in de komende jaren? Hoe ziet het toekomstig zendingswerk eruit? En hoe kunnen we daar praktisch en inhoudelijk handen en voeten aan geven?

Wij nodigen u van harte uit om over deze belangrijke onderwerpen mee te denken en te praten. Dat kan bijvoorbeeld als u lid bent van het ZZg, op de ledenvergadering van zaterdag 22 juni. Ook als u geen ZZg-lid bent, maar donateur, of kerklid, of anderzijds betrokken bij de zending zijn wij benieuwd naar uw mening en horen we graag hoe u naar het zendingswerk van het ZZg kijkt. We kunnen alle denkkracht goed gebruiken. Misschien heeft u wel de gouden tip voor de toekomst!

Neem gerust contact op via info@zzg.nl of 030 692 71 80 en vraag naar Nico van Wageningen, Daniël Claas of Douwe van Barneveld. Wij staan u echt graag te woord.