Kantoor ZZg gesloten t/m 6 april

Iedereen heeft op dit moment te maken met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Dit geldt ook voor het ZZg en alle medewerkers. Wij volgen de officiële richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Dat leidt tot de volgende maatregelen.

Ons kantoor is t/m maandag 6 april gesloten. Daardoor gaan eventueel ingeplande afspraken op ons kantoor niet door. Wij zetten alle geplande afspraken om naar online of telefonische afspraken en houden u daarvan op de hoogte. Onze collega’s werken zoveel mogelijk thuis.

De bereikbaarheid van de ZZg medewerkers zal t/m 6 april wellicht moeilijker zijn dan u van ons gewend bent. U kunt wel het contactformulier op de website gebruiken of ons een bericht sturen op onze Facebookpagina. Direct contact opnemen met een van onze collega's kan ook.

Wij houden contact met onze partners in de overzeese gebieden, waar net als hier veel mensen ongerust zijn. We proberen hen nabij te zijn in gesprek en in gebed.

Voor nu wensen wij u zegen toe voor deze periode. Dat een ieder in uw naaste omgeving, zowel persoonlijk als professioneel, in goede gezondheid mag blijven.

Ewald Hunsel
algemeen secretaris

Ewald Hunsel algemeen secretaris ZZg web