Adventsbazaar op 2 december

poster bazar 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 Traditiegetrouw zal net vóór de eerste advent de Adventsbazaar van de Broedergemeente plaatsvinden, op zaterdagmiddag 2 december, in de kerkzaal aan het Zusterplein. Een gezellig en intiem evenement en dé plek om bijzondere en veelal handgemaakte producten te kopen, waaronder adventskransen en allerhande kerstversieringen.

Ook valt er veel lekkers te genieten: versgebakken taart, glühwein, soep, tosti’s en Duitse curryworst. Tussen 13.00 en 16.30 uur bent u van harte welkom en de toegang is gratis.
Voor hernhutter adventssterren kunt u terecht bij museum het Hernhutter Huis, sinds kort gesitueerd op de hoek van het Zusterplein, Lageweg 27.

De volledige opbrengst van de bazaar gaat naar Voorscholen in het Surinaamse binnenland, een ZZg-project. Jonge kinderen krijgen op de Voorschool de kans om Nederlands te leren; de taal die ze thuis niet spreken maar op school wel nodig hebben. De Voorschool geeft hun voorsprong, want deze kinderen doen het daarna echt beter op school dan veel anderen.

De adventsbazaar is een jaarlijks initiatief van het EBG Atelier. Hun wekelijkse creatieve avondje zetten de dames in ten behoeve van hun verre medemens, daarmee de kerstgedachte in praktijk brengend. En vele anderen uit de Broedergemeente helpen spontaan een handje mee.