Zendingsfeest 2018

Zendingsfeest 2018 Poster

Het lijkt nog ver, maar voor u het weet is het al zaterdag 15 september, de dag van het Zendingsfeest in Zeist. De hele Broedergemeente van Nederland zet zich daarvoor in, samen met het ZZg en het is elk jaar weer een prachtig feest. U bent van harte uitgenodigd om mee te vieren! Tussen 10.30 en 16.00 uur, op het Zusterplein in Zeist. Schrijf het alvast in uw agenda. Het thema is ‘Share your mission. Deel wat je drijft.’

Lees meer

Leliëndaal 100

Flyer Leliëndaal

Duizenden kinderen brachten in Leliëndaal een deel van hun jeugd door en velen hebben warme herinneringen aan die tijd. Anderen hebben een warm plekje in hun hart voor het kinderhuis omdat zij zelf of iemand uit hun familie- of vriendenkring of zijzelf er werkten, vaak jarenlang. Of omdat ze in hun jeugd al hoorden over Leliëndaal en er geld voor inzamelden.

Iedereen die zich bij Kinderhuis Leliëndaal betrokken voelt is van harte uitgenodigd om het eeuwfeest mee te vieren.
Op zaterdag 27 oktober, in de kerk van de Broedergemeente, Zusterplein 12 in Zeist.

Aanmelden
I.v.m. de catering willen we graag van tevoren weten dat u komt. Aanmelden kan tot 12 oktober.
Per e-mail: leliendaal100@gmail.com, of per telefoon: 06 – 20 97 1300.

Maarten van Rossem bezoekt Zeist

Maarten van Rossem bezoekt Broedergemeente Zeist ZZg

De bekende Utrechtse historicus Maarten van Rossem bracht onlangs een bezoek aan de Broedergemeente in Zeist. Voor RTV Utrecht nam hij daar een nieuwe aflevering op van 'Van Rossem Vertelt'. Met rentmeester Hans van der Linde ging hij in gesprek over de totstandkoming van de Broedergemeente in Zeist en in de rest van Nederland. Ook spraken ze over het zendingswerk van de Broedergemeente in Suriname. Bekijk op de website van RTV Utrecht de hele aflevering terug.