Kantoor ZZg blijft voorlopig gesloten

Het ZZg volgt nog steeds de officiële richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse overheid. Dat leidt tot de volgende maatregelen: ons kantoor is tot nader order gesloten voor bezoekers. De meeste collega's werken thuis en zijn per mail en telefoon goed te bereiken.

Lees meer

Noodhulp Nicaragua/Honduras (2020.54)

Noodhulp na twee orkanen

Wederopbouw Nicaragua en Honduras

In twee weken tijd twee zware orkanen moeten doorstaan, dat is wel een heel zware beproeving. In Nicaragua was het vooral de heftige wind van orkaan Eta die schade veroorzaakte. Veel woonhuizen, scholen en kerken verloren hun dak. In Honduras was het de zware regen (76 cm) die voor verwoesting zorgde in de laaggelegen kuststrook. Op moment van schrijven trekt orkaan Iota binnen en zal nog meer verwoesting zaaien...

Lees meer

Terugblik Zendingsfeest 2020

Schermafbeelding 2020 12 04 om 15.14.51

Het jaarlijkse Zendingsfeest in Zeist vond dit jaar i.v.m. het coronavirus op een andere manier plaats. Geen samenzijn in Zeist, wel diverse acties door het hele land. Bekijk hier een terugblik in beeld en de Zendingsfeestdienst van september. De volledige opbrengst bedraagt € 12.751 en komt ten goede aan diverse coronagerelateerde zendingsprojecten van het ZZg.